Algemene Voorwaarden

Prijzen en betalingen
Alle op deze site genoemde prijzen zijn in euro’s (€) en inclusief BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten (
de gemaakte portokosten kunnen iets afwijken van de berekende portokosten. Hierin zit oa verwerkt, verpakkingskosten en administratiekosten). Tenzij anders overeengekomen geschieden alle betalingen via vooruitbetaling door middel van een overschrijving op rekening van Bijuwels of via ideal. De goederen worden verstuurd zodra het gehele aankoopbedrag is voldaan. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging. Bestellingen die niet binnen 14 dagen zijn voldaan, worden geannuleerd. 

Levertijd
Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling binnen twee werkdagen verstuurd. Gelieve bij betaling het factuurnummer vermelden. Afhankelijk van de bestemming gelden de volgende levertijden: Nederland: bezorgd binnen 1 week. Europa: bezorgd binnen 3 weken. De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als fatale termijn. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of het annuleren van de order.

Retour/Ruilen

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren.

Op maat geknipte producten zoals ballchain, jasseron, leer en koord, alsmede op maat gemaakte sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Bijuwels. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.
Let op!

  • Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.
  • We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn.
  • De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.


Zoek raken van bestellingen 
Bijuwels is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen en geleden schade hierdoor kan niet verhaald worden op Bijuwels. Indien u zekerheid wilt over het aankomen van de bestelling kunt u er voor kiezen de bestelling aangetekend te laten versturen. De kosten van aangetekend versturen zijn voor rekening van de klant.

Bijuwels kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade of andere zaken die gebeuren tijdens verzending. Informatie en afbeeldingen met betrekking tot aanbiedingen en de belangrijke kenmerken van producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Afwijkingen kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of ontbinding.

Garanties
Alle producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, wordt dit kosteloos hersteld. Bijuwels stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzenden. Op onze garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage gevolg is van nalatig gebruik of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd. Portokosten voor het retoursturen van een sieraad wat gemaakt moet worden zijn voor uw eigen rekening.