Bijuwels bestaat 8 jaar!

Gepubliceerd op 30 juni 2016 om 10:45

Ik weet het nog goed, de dag dat ik in Hilversum naar de Kamer van Koophandel ging om mijn bedrijf in te schrijven, wat voelde ik me trots! En nu? Nu zijn we 8 jaar verder, bestaat de winkel al weer 5,5 jaar, en is Bijuwels in de tussentijd verhuisd naar een groter pand en kunnen we rekenen op heel veel trouwe vaste klanten! Wie had dat ooit gedacht 8 jaar geleden?
 
Na diverse kantoorbanen, waaronder bij een accountantskantoor, Endemol Entertainment, een ingenieursbureau en GlaxoSmithKline was het best een stap om voor mijzelf te beginnen. En ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik het gedaan heb. Het is hard werken, er komt veel bij kijken, met alleen de deur openzetten kom je niet zo ver, maar ik beleef er ook heel veel plezier aan.

Bij Bijuwels is echt voor elk wat wils, voor een paar euro kun je al leuke materialen kopen om je eigen armbandjes of oorbellen te maken. Er is veel keuze uit glas, hout, metaal, kristal, leer, koord, edelstenen en kant en klare sieraden. Alles met liefde gemaakt en met zorg uitgezocht.

Wil je het zelf komen ervaren? Dat kan van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.

Bijuwels, Spiegelstraat 2, 1405 HW Bussum, www.bijuwels.nl
 
 
 
 
 

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.