Een nieuw jaar, met mooie nieuwe producten!

Gepubliceerd op 17 januari 2017 om 16:11
Het is al weer bijna een jaar geleden dat ik met de winkel verhuisde naar het nieuwe pand! Een jaar.. wat kan er in een jaar tijd veel gebeuren, een verhuizing en een verdubbeling van het aantal klanten, misschien zelfs wel een verdriedubbeling!
 
Met het verhuizen kwam er meer ruimte in de winkel en dat zette me aan het denken. Wat kan ik nog meer in de winkel aanbieden voor mijn klanten? Al snel kwam er een kast voor de spulletjes van Leuke Frutsels, deze verkocht ik al in het oude pand, maar daar was er maar weinig ruimte voor. En toch bleef ik zoeken naar wat aanvulling. Tassen? Nee die worden al in zoveel winkels in de straat waar Bijuwels zit verkocht, dus het moest iets anders zijn.

De knuffels van Leuke Frutsels worden veel cadeau gegeven dus ik ben gaan zoeken. Een kleine lijn met baby- of geboorte cadeautjes, dat zou wel eens leuk kunnen zijn. Maar dan wel zelf gemaakt.

Na veel rondkijken op het internet en in winkels wist ik het: ik wilde rompertjes en persoonlijke cadeautjes maken, geboorteborden, t-shirts met opdruk en wat er nog meer mogelijk is! Maar ja daar heb je dan wel een mooi snij-apparaat voor nodig, dus dat werd sparen. En toen ineens 2 dagen voor mijn verjaardag kwam een koerier een behoorlijk groot pakket brengen, ik zei nog tegen hem: “Ik heb niets besteld bij dat bedrijf dus neem maar weer mee”. Nee het is echt voor jou! En wat schetste mijn verbazing? Er zat een snijplotter in, een cadeau van mijn vriend, hoe lief is dat?

Natuurlijk zijn we meteen ermee aan de slag gegaan, en de eerste rompertjes, shirts en geboorteborden zijn bedrukt, beplakt en bestreken! Ben je nieuwsgierig? De eerste items liggen al in de winkel en aan een aparte webwinkel hiervoor wordt nu hard gewerkt, zodra deze online is laat ik dat natuurlijk direct weten!

Liefs Bianca

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.